Manisa Emniyeti'nde yeni dönem başladı. Görev yaptığı il ve ilçelere başarılı çalışmalara imza atan Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa’da göreve hızlı başladı. Güler yüzü ve samimi tavırlarıyla taraflı tarafsız herkesin kısa sürede sevgisini kazanan Fahri Aktaş’ın bugünkü konukları Manisa Gazeteciler Cemiyeti oldu.

Vekalet yoluyla kurban kesmek caiz mi? Manisa’da anlatıldı Vekalet yoluyla kurban kesmek caiz mi? Manisa’da anlatıldı

Cemiyet Başkanı Ali Filizkan’ın yanı sıra Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç, yönetim ve denetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Manisa ile ilgili hedeflerini anlatan Fahri Aktaş, öncelikli işlerinin Manisa’nın güven ve huzuru olduğunu söyledi.

Göreve başlar başlamaz eğitim kurumları başta olmak üzere ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Aktaş, sırada muhtarların olduğunu, tüm sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla diyaloğu çok önemsediğini ifade etti. Aktaş, Manisa'ya uzak birisi olmadığını, çocukken sık sık Manisa'ya geldiğini, güzel anıları olduğunu szölerine ekledi. 

Başkan Ali Filzikan da Fahri Aktaş’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Filizkan, emniyetle basın arasında sağlıklı bir diyalog kurulmasının önemine dikkat çekerek, basının köprü olduğunu hatırlattı.  

Editör: Murat Yalçın