Asayiş

22 gündür haber alınamıyor: Kayıp Alzheimer hastası babalarını her yerde arıyorlar

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde 20 Temmuz’dan beri kayıp olan 74 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Ali Turhan için arama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ailesi ve yetkililer, Turhan’ı bulmak için umutlarını kaybetmediğini belirtiyor.

Abone Ol

HABER:SERKAN ÖZCAN

Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesi’nde evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Turhan’ı aramak için başlatılan çalışmalar, 22. gününde de sürüyor. Jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını incelemenin yanı sıra, Turhan’ın son görüldüğü belirtilen Muradiye Pazar Yeri çevresinde yoğunlaştı.

"Babamızı Bulmak İçin Her Yeri Tarıyoruz"

Kayıp kişinin oğlu Süleyman Turhan, yaşadıkları zorlu süreci şu sözlerle ifade etti: "Babamızı kaybettiğimiz günden beri arıyoruz. 22 gün geçmesine rağmen umudumuz hiç tükenmedi. Bu bölge, meyve ve sebzelerin bol olduğu bir yer olduğu için babamızın burada saklanmış olabileceğini düşünüyoruz. Devletimizin tüm imkanlarıyla aramıza devam ediyoruz. İnsanlardan duyarlı olmalarını ve babamızı görenlerin bize haber vermesini istiyoruz."

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Turhan ailesi ve yetkililer, kayıp kişinin bulunması için vatandaşlardan destek bekliyor. Herhangi bir bilgiye sahip olanların, en yakın jandarma karakoluna veya 112’yi arayarak ihbarda bulunmaları önemle rica ediliyor.