Arşiv

Ak Parti’den Gülşah Durbay’a destek açıklamaları

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hastalığıyla ilgili son gelişmeleri paylaşarak, bugün bir internet sitesindeki köşe yazısında hakkında çıkan iddialara cevap verdi. Durbay’a Ak Partili isimlerden de destek geldi. Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz” dedi.

Abone Ol

Bir haber sitesinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le adı anılan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, hakkındaki iddialara cevap vererek, kolon kanseri olduğunu ve kendisine yönelik iftirayı atan haber siteleri ve kişilerle mahkemede hesaplaşacağını söyledi.

Durbay’a Ak Parti'den de destek mesajları geldi.

MURAT BAYBATUR’DAN KINAMA

Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, bir paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı: “Siyaset, kolektif kararları alma ve uygulama sanatıdır. Siyaset, insanı yaşatmak için vardır ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın deyimi ile "siyasetin tek limanı ahlaktır." Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, siyaseti yanlış anlayanları edebe ve AK Parti teşkilatlarımızda yürütülen Siyaset Akademisi derslerimize davet ediyoruz. Bekleriz...”

TAMER AKKAL DA KINADI

Ak Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal ise "Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay'a  yöneltilen çirkin söylemleri ve iftiraları kınıyor, iftira siyasetinin ve bu çirkin anlayışı besleyen ve büyüten eylemlerin ve söylemlerin her zaman karşısında olacağımızı belirtmek istiyorum." dedi.

ÖMER FARUK ÇELİK'TEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI 

Şehzadeler Belediyesi kurucu Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de "Sayın Gülşah Durbay başkanımıza rabbimden acil şifalar diliyorum." mesajını yayımladı. 

İLKCAN DURMAZ “HEMŞEHRİMİZİN BU ZULME MARUZ KALMASINI LANETLİYORUM”

Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz ise şunları paylaştı:

Kamuoyunun gündemini son günlerde işgal eden ve bugün Şehzadeler Belediye Başkanı Sayın Gülşah Durbay’ın açıklamasıyla son bulmasını dilediğimiz çirkinlikler üzüntüyle malumumuz olmuştur.

CHP’li yöneticilerin içinde bulunduğu hezeyan, gencecik bir siyasetçiye akılalmaz sözlerle saldıracak kadar gözü dönmüşlüğün bir belirtisidir. Bir kez daha şaşkınlıkla gördük ki kendi evladına yapılan bu muameleye rıza gösteren bir kafa yapısının kendinden olmayanlara neler yaptıklarını ve yapabileceklerini irkilerek öngörüyoruz.

Bir Manisalı olarak sırf Genel Başkanlık veya ucuz makam hırsıyla gözleri dönmüş kişi veya kişilerce siyasi kimliği ne olursa olsun bir hemşehrimizin ve ailesinin bu zulme maruz kalmasını ayrıca lanetliyorum.

Yıllardır olduğu gibi her zaman mağdur ve mazlumların yanında olan bir geleneğin bugünkü temsilcileri olarak yine bu çirkin saldırıda kendisinin de yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum.

Son olarak Sayın Başkan'a kendisinin yakalandığını ifade ettiği hastalıktan bir an önce kurtulmaları için Yüce Rabbimden şifa niyaz ediyorum. İnşallah sağlığına bir an önce kavuşarak Şehzadelerimizin vermiş olduğu emaneti, seçildiği dönem boyunca iyi hizmet edebilmesini diliyorum.”

KAMAL: "İĞRENÇ İDDİALARI ŞİDDETLE REDDEDİYORUZ"

Ak Parti Yöneticisi Cüneyt Kamal da Durbay’e geçmiş olsun dileğinde bulunarak,  “Öncelikle kolon kanseri teşhisi konulan şehzadeler belediye başkanı Sayın Gülşah Durbay’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve en kısa sürede şifa bulmasını yüce ALLAH’tan diliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi içindeki güç mücadelesinden dolayı ahlaksızca yöntemlere tevessül eden ve Cumhuriyet Halk Partisini dizayn etmek için hiç bir ilke ve etik gözetmeyen bu siyasi canavarların hedefleri için ortaya saçtıkları iğrenç iddiaları şiddetle reddediyor, ithamlarını zerre umursamadığımızın açık ve net bir şekilde bilinmesini buradan ifade ediyoruz.” dedi.