Manisa

Başkan Balaban'dan iki mahallede esnaf ziyareti

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, mahalle ziyaretleri kapsamında Yeni Mahalle ve Hafsasultan’ı ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone Ol

Yunusemre Belediye Başkanı olarak göreve başladığı günden bu zamana kadar halkın içinde olmaya devam eden Semih Balaban, mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban Yenimahalle ve Hafsasultan Mahallesi’nde esnaf ile vatandaşlara ziyarette bulundu.

Ziyarette Başkan Balaban’a CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Mehmet Arslan Başkan Yardımcısı Haydar İzci, MAYEB Genel Müdürü Cahit Kaplan, Yenimahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir, Hafsasultan Mahalle Muhtarı Zuhal Güneş’te eşlik etti. Ziyaret sırasında esnafın taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Balaban, vatandaşlarla mahallenin gelişimi ve ihtiyaçları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Balaban, halkın isteklerini dikkate alarak hizmetlerini sürdüreceklerini belirterek, “Mahalle ziyaretlerimizdeki amaç esnafımız ve vatandaşımızın beklentisi net bir şekilde birinci ağızdan öğrenip hızlı bir şekilde çözüm bulabilmek. Her zaman söylediğimiz gibi biz vatandaşımızın ayağına gideceğiz.” diye konuştu. Esnaf ve vatandaşlar bu zamana kadar seçimlerden sonra tek ziyaret eden belediye başkanı olduğunu, sosyal belediyecilik anlamında yapılan hizmetlerden memnun olduklarını dile getirdi.