Arşiv

Binlerce minik öğrenci uyum eğitimine neşeli başladı

Manisa’da 2024-2025 eğitim öğretim yılı ‘Uyum’ eğitimiyle başladı. Taytanlı İlhan İlkokulu’nda okul müdürü Evra Seda Satan ve beraberindeki 56 öğretmen önderliğinde, 12 sınıftan oluşan 1. sınıflarda uyum eğitimi şarkılarla ve oyunlarla start aldı.

Abone Ol

HABER: AHMET ÜNSAL

Manisa il genelinde uyum eğitimi haftası resmi ve özel okullarda başladı. Anasınıfta 24 bin 90 öğrenci, 1. sınıfta 21 bin 378 öğrenci, 5. sınıfta 18 bin 745 öğrenci, hazırlık sınıfında 183 öğrenci, 9. sınıflarda ise 19 bin 683 öğrenci okula başladı. 
‘Uyum Eğitimi’ adı altında 2024-2025 eğitim öğretim ile okula başlayan minik öğrenciler, anne ve babalarıyla geldikleri okul bahçesinde, davullu zurnalı orkestra müziği eşliğinde karşılandılar. 
1500’ün üzerinde öğrencinin eğitim göreceği Fevzi Çakmak Mahallesindeki Taytanlı İlhan İlkokulu’nun şanslı minik öğrencileri, okul müdürleri Evra Seda Satan ile 56 öğretmenlerinin alkışları arasında derslere giriş yaptı. 
BİLİM KORİDORU GELİYOR
Yaz boyunca okuldan ayrılmayan ve müdür yardımcıları gönüllü anne ve babalarla okulda bir dizi yeniliklere imza atan Taytanlı İlhan İlkokulu Müdürü Evra Seda Satan, normal eğitimi öğretiminde hizmete girecek olan Bilim Koridorunun son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.
Bilim Koridorunun içerisinde ise Matematik, Fen ve Sosyal sınıf, uzay, astronomi ve hayvancılık, robotik kodlamadan oluşan 4 sınıflık alan yer alacak.