Haberler

Büyükbelen’e Ekmek Fırını için ihale 12 Eylül’de!

Saruhanlı Belediyesi tarafından Büyükbelen mahallesinde yaptırılacak olan Ekmek Fırını yapım işi 12 Eylül'de ihale edilecek.

Abone Ol

Ekmek fırını olmadığı için vatandaşların ekmek temin etmekte zorlandığı Büyükbelen mahallesine Saruhanlı Belediyesi tarafından fırın kazandırılacak.

Bu kapsamda Belediye Başkanı Ekrem Cıllı'nın talimatı üzerine hazırlıklara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü, işin yapımı için 12 Eylül 2024 tarihinde ihaleye çıkacak.

İhale ilanında yer alan bilgilere göre Büyükbelen'de 933 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan fırın 308 metrekare inşaat alanına sahip olacak.

İhale sonrası sözleşmenin imzalandığı tarihten 3 gün içinde yer teslimi yapılarak inşaat çalışmalarına başlanacak. Yer tesliminden sonra 80 takvim günü içinde işin yapımı tamamlanacak.

BAŞKAN CILLI, SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Büyükbelen'in kanayan yarası haline gelen bu sorunun çözümü için seçim döneminde verdikleri sözü tuttuklarını ifade ederek, "Belenimizi bu sorundan kurtarmak için kollarımızı sıvadık. Hayırlı olsun. İnşallah Büyükbelen bundan sonra ekmek temini konusunda sıkıntı yaşamayacak" dedi.