Arşiv

CUMHURİYET’İN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Manisa’da gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100.yıl kutlama programında protokolde Ak Parti, CHP, MHP ve İyi Parti’nin yanı sıra diğer partilerin de il başkanları hazır bulundu. Muhalefet ve iktidar partisinin il başkanlarının yan yana oturması “işte Cumhuriyetin birleştirici gücü” yorumunu akıllara getirdi.

Abone Ol

Manisa en coşkulu 29 Ekim’i yaşadı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100 yılı Manisa’da halkın büyük katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene Manisa Valisi Enver Ünlü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, İyi Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, askeri erkan, CBÜ Rektörü Rana Kibar, Baro Başkanı Ümit Rona, ilçe belediye başkanları, ilçe kaymakamları, bürokratlar, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.   

Törende protokolle yerleri alan iktidar ve muhalefet partilerinin il başkanları yan yana oturdu. Ak Parti İl Başkanı Salih Hızlı, CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve İyi Parti İl Başkanı Zafer İksir, töreni birlikte takip etiller.   

Bu görüntü “işte Cumhuriyetin birleştirici gücü” yorumunu akıllara getirdi.