Arşiv

CÜNEYT ÖZDEMİR SARP EGE İÇİN SAVCILARA ÇAĞRIDA BULUNDU

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde otomobile çarpan 17 yaşındaki motosiklet sürücüsü Sarp Ege Çakır hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından gencin ailesi ve sevenleri büyük üzüntü yaşarken Gazeteci Cüneyt Özdemir, konuyu gündeme taşıyarak savcılara seslendi.

Abone Ol

Sarp Ege Çakır (17) idaresindeki 45 ANF 135 plakalı motosiklet, 20 Ağustos günü Ali Rıza Caddesi üzerinde seyir halindeyken cadde üzerinde bulunan çapraz park alanına yanaşmaya çalışan Ata Ö. (26) idaresindeki 45 AKJ 767 plakalı otomobile ardından park halindeki 45 ACF 261 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton zemine düşen motosiklet sürücüsü Sarp Ege Çakır ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çakır, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
AİLE CÜNEYT ÖZDEMİR’E ULAŞTI 
Yotube kanalında konuyu gündeme taşıyan gazeteci Cüneyt Özdemir, şunları söyledi: “Manisa’da motosiklete biniyor. Kaskını takmış. Arkasında kız arakdaşı var. Adamın teki geliyor çarpıyor. Ve de oracıkta bu genç kardeşimiz hayatını kaybediyor. Ailesi bana ulaştı. Ve dediler ‘Cüneyt bey bu normal mi?’ Bir adam bir gence çarpıyor. Ve daha akşamına kalmadan elini kolunu sallayarak serbest kalıyor. Savcı olay yerine girmiyor bile. Ve de herhangi bir şey olmuyor. Yüzde 100 motosikletli bu genç kusurlu bulunuyor. Kız arkadaşına hiçbir şey olmamış, arkasında. Onun bile ifadesi alınmıyor. Ben şimdi Manisa’daki savcılara sesleniyorum; Arkadaş bu olay normal mi? Gencecik bir çocuğun hayatı bu kadar ucuz mu? Birisi bir insanın ölümüne yol açtığı zaman, içerde kaldı mı bilmiyorum ama böyle bir olayın derdest edilip kapatılması normal mi? Ailesi feryat figan. Cenazeye gitmişler. Diyorlar böyle adalet olur mu?