Arşiv

Dursun Ali Yıldız adaylığını ilan etti

Ak Parti’de bu yıl sonuna doğru ilçe ve il kongreleri gerçekleşecek. Manisa’da il başkanlığı için adaylığını şimdiden açıklayan bir isim var: Dursun Ali Yıldız…

Abone Ol

Ak Parti’de hareketli günler yaşanıyor. Önümüzdeki ay ilçelerde kongre sürecinin resmen başlaması bekleniyor. Partide adaylar da netleşmeye başladı. İl Başkanlığı için Mehmet Çerçi ve Hayrullah Solmaz gibi isimlerle de istişare eden Dursun Ali Yıldız, aday olmaya karar verdi.

Yıldız, dün gece geç saatlere adaylığıyla ilgili bir açıklama yaptı.  

“Yabancısı değilim; daha önce de yapmış olduğum bir görev bu.” Diyen Yıldız şunları söyledi:

Manisa'mızın hizmete ihtiyacı var.

Ayrıca bu şehre hizmet etmek, bir de kaybettiklerimizi tekrar yerine koymak gerekiyor.

Şehrimizi;

Manisa sevdalısı dört milletvekilimiz, burada ve Ankara'daki büyüklerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, partimizde şimdiye kadar görev yapmış İl başkanlarım, ilçe bakanlarım, belediye meclisi üyelerim ve beraber keyifle çalıştığım il genel meclisi üyelerim ile tüm halkımız el ele verererek, merkeziyle, kırsalıyla içinde yaşayan herkesin mutlu olduğu bir şehir haline getirmek istiyoruz.

Bu şehrin bu kadar hizmete ihtiyacı varken Allah aşkına siz olsaydınız "Bana ne" diyebilir miydiniz?

Ben de diyemedim işte ve bu yüzden Ak Parti Manisa İl Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Yabancısı değilim; daha önce de yapmış olduğum bir görev bu.

Manisamız, ülkemiz ve partim için hayırlı olsun.

Şimdiye kadar yüklenmiş olduğum bütün görevleri alnımın akıyla yerine getirmiş birisiyim. Bundan sonra da ne sayın Cumhurbaşkanımın ne bu şehrin güzel insanlarının, ne de vekillerimin ve büyüklerimin yüzünü öne eğdirmeyeceğim.

Kendimiz için değil, sevdiklerimiz için yola çıktık.

Rabbim utandırmasın.