Arşiv

Gördes'te üç şeritli yol sevinci

Manisa'nın en biraz yollardan biri olan Akhisar- Gördes arasında yol yapım çalışmalarının bir bölümü tamamlandı. Yolun bazı bölümleri dört şeritli olarak trafiğe açıldı. Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, en kısa sürede yolun tamamının trafiğe açılacağını duyurdu.

Loading...

Abone Ol

Yapımı uzun süredir devam eden Akhisar Gördes Yolu'nun bir bölümü trafiğe açıldı. Türkiye'nin en virajlı yollarından biri olarak dikkat çeken, zaman zaman büyük trafik kazalarına sahne olan yol, vatandaşların uzun yıllardır şikayet konusuydu.
Yapımına başlandıktan sonra bir türlü çalışmalar hızlı ilerleyememiş, Gördes halkı sık sık konuyu gündeme getirmişti. Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, konuyla yakından ilgilenerek tekrar çalışmaların başlaması için büyük çaba sarfetmişti. 
Tekrar başlayan çalışmalarda büyük ilerleme kaydedildi. Yolun virajlı bölümleri bypas edilirken şerit sayısı dörde çıkarıldı.
Yolun bazı bölümleri ise trafiğe açıldı. İlçe halkı çalışmalardan dolayı hükümet yetkililerine teşekkür etti. Yolun bu yıl sonuna kadar tamamlanması beklenirken yolculuk süresinin de kısalacağı belirtildi.  
SÖZÜMÜZÜ TUTTUK 
Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Akhisar-Gördes yolunun genişlemesiyle birlikte yolculuğun daha konforlu hale geleceğini belirterek, “İktidara geldiğimiz 2002’den bu yana ülkemizin dört bir yanını duble yollarla ördük. Manisa’mızda da dev yatırımlar yaptık. Yol medeniyettir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde ülkemiz ve ilimizin kalkınması için çalışıyoruz. Akhisar-Gördes yolunda çalışmalar son hızla devam ediyor. En kısa sürede yolun tamamının trafiğe açılmasını sağlayarak ilçe halkına vermiş olduğumuz sözü tutmuş olacağız. Şimdiden Manisa’mıza hayırlı olsun” diye konuştu.