Ekonomi

Güçlü işbirliği: Manisa esnafı için Akyüz ve Bulgay’dan ortak adımlar

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Destan Bulgay ve yönetimi kurulu üyelerini ağırladı.

Abone Ol

Başkan Destan Bulgay, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Manisa’nın en önemli odalarından biri olduğunu ifade ederek, bugüne kadar esnaf ve sanatkar için birlikte çalıştıklarını, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi, Başkan Akyüz’e kendilerini ağırladıkları için teşekkür etti. 

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Bahattin Akyüz ise, Başkan Destan Bulgay ve ekibinin odaya gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnaf ve sanatkarların finans kaynağı olduğunu söyleyen Akyüz, “Esnafımızın baş tacısınız. Esnaf teşkilatı için önemli bir kurumsunuz. Esnaf kefalet olmadan esnaf olmaz, esnaf olmadan esnaf teşkilatı olmaz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğiniz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.