Genel

Işık ihlali sonucu feci kaza: 16 yaşındaki çocuk metrelerce savruldu!

Bursa’da 18 yaşındaki gencin sürdüğü araç, ışık ihlali yapan 16 yaşındaki çocuğu savurdu. Kaza anı kameraya yansırken, 16 yaşındaki çocuk kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. 18 yaşındaki sürücünün korktuğu için karakola gittiği öğrenildi.

Loading...

Abone Ol

Olay, 9 Ekim Çarşamba günü Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya okul arkadaşlarıyla düzenlenen bir etkinlik sonrası eve dönmek için yola çıktı.

Yanında bir arkadaşıyla kaldırımda bekleyen iki Sarıkaya, araçlara yeşil ışık yanmasına rağmen karşıya geçmek isterken, 18 yaşındaki Efe Şayık’ın kendisine çarpmasıyla savruldu.

Çevredekiler, olay yerinde ağır yaralanan kız için 112 ekiplerine ulaşırken, sürücü ise korktuğu için karakola teslim oldu. Kaza anı kameraya anbean yansırken, Sarıkaya’nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Yüzde 25 kusurlu bulunan sürücünün ehliyet sınavını kazandığı fakat belgesini almadığı öğrenilirken, karakolda verdiği ifadede aracı derse yetişmek için aldığı iddia edildi.

Kaza raporlarında liseli genç kızın yüzde 75 kusurlu olduğu belirlendi.