Manisa

Kışlıkları çıkarın! Manisa'da sıcaklık sert düşecek

Türkiye, Rusya'dan gelen soğuk hava akışının etkisine girecek. Manisa da bu hava dalgasından etkilenecek. Kent genelinde sıcaklıkların 7 ila 8 derece düşmesi bekleniyor. Hava sıcaklığı bugün 28 derece iken yarın 21 derece olacak. Manisa'da perşembe günü rüzgarlı bir hava etkili olacak, ilerleyen günlerde ise parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Orta Akdeniz’in Toroslar mevkii, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu(Malatya hariç) ile Güneydoğu Anadolu'nun doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimlerinde, gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları, Ordu ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle kuzey ve doğu, güney ve doğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile gece saatlerinde Orta Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların, Ağrı çevreleri ile Erzurum’un güney, Muş’un doğu kesimlerinde, gece saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Kastamonu kıyıları, Ordu ve Erzurum çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ile gece saatlerinde Orta Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MANİSA'DA SICAKLIK SERT DÜŞECEK!

Türkiye, Rusya'dan gelen soğuk hava döngüsünün etkisine giriyor.

Manisa'da sıcaklıkların 7-8 derece düşmesi bekleniyor. Bugün 28 derece olan hava sıcaklığı, Yarın 21 derece olacak.

Perşembe günü Manisa'da rüzgarlı bir hava etkili olacak, ardından parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak.