Manisa

Kışlıkları hazırlayın! Manisa'da hava soğuyacak

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, yeni haftada Manisa'da hava parçalı bulutlu ve açık olacak. Haftanın ilerleyen günlerinde hava sıcaklığı kademeli olarak düşecek. Yeni haftanın ilk gününde sıcaklığın 28 derece, cuma günü ise 22 derece olması bekleniyor. Kent genelinde bu hafta yağış beklenmiyor.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Akdenizin Toroslar kesimi ve İskenderun Körfezi çevreleri, Orta ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusu ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor.

MANİSA'DA HAVA SOĞUYACAK

Meteoroloji'den edinilen bilgiye göre, yeni haftada Manisa'da hava parçalı bulutlu ve açık olacak. Haftanın ilerleyen günlerinde sıcaklık kademeli olarak düşecek. Haftanın ilk günü 28 derece, cuma günü ise 22 derece olacak. Kent genelinde bu hafta yağış beklenmiyor.