Kültür Sanat

Kitap Fuarı’nda kültür dolu bir gün: Hangi yazarlar bugün okurlarıyla buluşuyor?

Manisa Kitap Fuarı’nın bu yıl 7’ncisi düzenleniyor ve kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Tact Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, 29 Eylül’e kadar ziyaret edilebilecek. Bugün, fuarda hangi yazarların okurlarıyla buluşacağını merak edenler için dolu dolu bir program var.

Abone Ol

Fuar, 125’e yakın yayınevinin katılımıyla gerçekleşiyor ve birçok değerli yazar ve çizer, kitaplarını imzalayarak okuyucularıyla buluşuyor.

Bugün fuarda kitapseverler için dolu dolu bir program bulunuyor.

Günün ilk etkinliği saat 13.00'te Cemre Çadırı'nda Şükrü Erbaş’ın söyleşisiyle başlıyor. Ardından, saat 14.00’te birçok yazarın kitap imza etkinliği düzenlenecek. Şükrü Erbaş Cemre Çadırı'nda, Ayşe Kulin, Sinan Akyüz ve Sinan Yağmur Misket Çadırı’nda, Ali Lidar ve Emrenur Tuğan ise Sakin Kitap Standı’nda okurlarıyla buluşacak. Aynı saatte Murat Moroğlu, Timaş Standı’nda imza etkinliği gerçekleştirecek.

Saat 15.00'te Cemre Çadırı'nda İnci Aral’ın imza etkinliği yer alırken, saat 16.00'da Razakı Çadırı'nda Tansu Özcan ve Ertan Aksoy’un söyleşisi gerçekleşecek. Şiir ve müzikseverler ise saat 17.00’de Cemre Çadırı'nda Pelin Batu ve Haluk Çetin’in şiir dinletisini izleyebilecekler. İkili, saat 18.00’de aynı çadırda kitaplarını imzalayacak.

Son olarak, Suna Kalkan KN Yayıncılık Standı’nda okurlarıyla buluşarak kitaplarını imzalayacak.

Manisa 7. Kitap Fuarı, Atatürk Kent Park'ta 29 Eylül tarihine kadar kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.

Fuar boyunca çeşitli yazarlar hem söyleşiler düzenleyecek hem de imza etkinlikleriyle okuyucularıyla bir araya gelecek.