Haberler

Kızılay anasınıfı öğrencilerini sevindirdi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde hayırseverlerin bağışlarıyla toplanan çeşitli oyuncaklar, Alaşehir Türk Kızılay Derneği tarafından ilçedeki bir ilkokulun anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı. Hediyelerini sevinçle alan minik öğrenciler hemen yeni oyuncaklarıyla oynamaya başladı.

Abone Ol

Hüseyin Keskin
MANİSA (İHA) -
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yardımseverlerin destekleriyle toplanan oyuncaklar Alaşehir Türk Kızılay Derneği tarafından Fatih İlkokulu Anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı.

Alaşehir Kızılay Derneği başkanı Nedim Yamak ve Kızılay Gönüllüsü Ayşen Tuna, Fatih İlkokulu Müdürü Gökhan Maraş ile birlikte anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilere oyuncaklarını dağıttı. Öğrenciler oyuncakları görünce sevinçlerini gizleyemediler ve alır almaz oynamaya başladı. Kızılay Derneği Başkanı Nedim Yamak, "Kızılay çalışanlarımız ve gönüllülerimiz ile yardım sevenlerimizin destekleri ile ihtiyacı olan anasınıfı öğrencilerimize oyuncak aldık ve oyuncakları okul müdürümüz Gökhan Maraş ile beraber öğrencilerle hem sohbet ettik, hem de oyuncak dağıtarak, gönüllerini aldık. Destek veren gönüllülerimize ve yardım sevenlere teşekkür ederiz." dedi.

Fatih İlkokulu Müdürü Gökhan Maraş ise, "En iyi eğitim yaparak ve yaşayarak öğrenmedir. Bu yaş grubu öğrencilerimizin zeka gelişimi, el becerilerinin gelişmesi, kendilerine güven duygularının gelişmesi gibi eğitilebilir özellikleri bu tür etkinliklerle daha kolay ve daha çabuk gelişir. Yaşadıklarını unutmazlar. Kızılay çalışanlarımız ve yardım sevenlerimize eğitimin kalitesinin artırılması için yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.