Manisa

Manisa’da bunaltıcı sıcaklar: Termometreler 40 derece!

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre Manisa'da bugün aşırı sıcak etkili olacak. Termometreler kent genelinde 40 dereceyi gösterecek.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Kars, Ardahan, Iğdır, Ağrı çevreleri ile Rize ve Artvin'in iç, Van’ın kuzeydoğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu kesimlerde toz taşınımı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA BUGÜN 40 DERECE!

Meteoroloji’den alınan bilgilere göre, bugün Manisa genelinde aşırı sıcaklar etkili olacak. Kentte termometreler 40 dereceyi gösterecek. Yetkililer, özellikle öğle saatlerinde mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması ve sıcak çarpmasına karşı tedbirli olunması konusunda uyarıda bulundu.