Manisa

Manisa'da yeni hafta sıcak başlıyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, bu hafta Manisa'da sıcak hava hakim olacak. Bugün kent genelinde termometreler 41 dereceyi gösterecek.

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre: Ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkari çevreleri ile Ağrı ve Iğdır’ın güney, Van'ın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Mevsim normallerinin 5 ila 10 derece üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, öğle saatlerinde Akdeniz kıyılarında güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. 

MANİSA'DA YENİ HAFTADA HAVA NASIL?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün öngörülerine göre, bu hafta Manisa'da sıcak hava etkisini gösterecek. Şehir genelinde sıcaklıkların 38 ila 41 derece arasında seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°. 26 Haziran 2024 Çarşamba Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 38°. 27 Haziran 2024 Perşembe Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 39°.