Haberler

Manisa'da Yeniden Refah Partisi'nden Temmuz ayı toplantısı

Yeniden Refah Partisi Manisa Temmuz ayı İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Şehzadeler Bedesten Çok amaçlı salonda düzenlenen toplantıya Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili ve AR-GE Başkanı Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanı M. Serhat Orhan katıldı.

Saadet Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve İyi Parti üyesi Mehmet Dursun partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Rozetini Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanı M. Serhat Orhan taktı. 

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Yeniden Refah Partisi Manisa il Başkanlığı olarak Temmuz ayı il divan toplantımızı Genel Başkan Vekilimiz ve AR-GE Başkanımız Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanımız M. Serhat Orhan’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Katılan tüm partililerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Saadet Partisi Kırkağaç İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve İyi Parti üyesi Mehmet Dursun Partisinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’ne katılmıştır. Rozetini Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Doğan Aydal ve İl Başkanı M. Serhat Orhan takmış bulunmaktadır. Kendilerine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.