Arşiv

MANİSALI SİYASETÇİLERDEN ART ARDA TEPKİLER

TUSAŞ’a terörist saldırısı gerçekleştirildi. Şehit ve yaralıların olduğu terörist saldırasına Manisalı vekillerden tepkiler geldi.

Abone Ol

Türkiye’nin sanayi üssü TUSAŞ’a düzenlen terörist saldırısına karşı vekillerden sert tepkiler yükseldi. Şehit ve yaralıların olduğu saldırıyı lanetleyen siyasiler hesabının sorulacağını belirttiler.

“NEREDEN GELİRSE GELSİN LANETLİYORUM”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise terörün her türlüsünü lanetlediğini vurgulayarak şu ifadelerde bulundu: “Ankara Kahramankazan'da TUSAŞ tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum. Saldırıda şehit olan yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum. Terörü kimden ve nereden gelirse gelsin lanetliyorum.”

YENİŞEHİRLİOĞLU: “LÂNETLİYORUM”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğu, “Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısını lânetliyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” 

BAYBATUR: YENİLMEYE MAHKUMLAR 

Ak Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ)' nin Ankara Kahramankazan'da bulunan tesislerinde gerçekleştirilen hain terör saldırısını lânetliyor, Rabbimden şehitlerimize rahmet; ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Filiz verdiğimiz her uca zarar vermek için pusuda bekleyen şer odakları, devletimizin gücü ve milletimizin birliği karşısında yenilmeye mahkumdur. Dün, Bugün Ve daima..."

AKKAL: “HESABI SORULACAKTIR”

Saldırının amacının belli olduğunu belirten AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal,   “TUSAŞ’ın Kahramankazan’daki üretim kampüsüne yapılan alçak terör saldırısına dair sadece devletimizin yetkili kurumlarının açıklamalarına itibar edilmesi son derece önemli. TUSAŞ’a yapılan saldırının amacı bellidir.  Rabbim birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Alçak saldırı sonucu şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum.  Savunma sanayimizin gözbebeğine yapılan bu alçaklığın hesabı sorulacaktır.” İadelerine yer verdi.

CHP'Lİ VEKİLELRDEN TEPKİ 

CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu,  “Ankara Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'nin (TUSAŞ) önünde gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” ifadelerine yer verdiler.