Manisa

Yunus Öztürk'ün zor günü... Babası son yolculuğuna uğurlandı

20 günden buyana beynine atan pıhtıdan dolayı tedavisi süren Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk’ün 4 çocuk sahibi olan babası Vezir Öztürk son yolculuğuna uğurlandı.

Abone Ol

Ahmet ÜNSAL/ Manisa

Son günlerinde normal odaya alınan ve bir dizi fizik tedavi programların hazırlandığı 70 yaşındaki Vezir Öztürk, bu sabaha karşı aniden geçirdi kalp krizini atlatamayınca yaşamını yitirdi. 

Vezir Öztürk’ün ölümü Manisa’daki sevenlerini yasa boğdu.  Şehzadeler ilçesi Kırtık mevkiindeki Sedat Altuntaş camiinde kılınan cenaze hamazı öncesinde Gençlik ve spor İl müdürü Yunus Öztürk, taziyeleri kabul etti. 

Vezir Öztürk’ün cenazesine Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen,Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Yunusemre belediye Başkanı Semih Balaban, Saruhanlı Beldiye Başkanı Ekrem Cıllı,  AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Emniyet Müdürü Bahri Aktaş, Manisa’daki Oda ve dernek başkanları, spor Kulüp Başkanları ile sevenleri katıldı.

Kırtıkta bulunan Sedat Altuntaş camiindeki cenaze namazın ardından Vezir Öztürk’ün tabutu Elmer üzerinde defnedileceği aile kabristanlığına götürülerek burada dualar eşliğinde toprağa verildi