Manisa'da tütün üreticilerinin telaşı başladı Manisa'da tütün üreticilerinin telaşı başladı

MANİSA (İHA) -

MASKİ Genel Müdürlüğü, Selendi merkezin tamamen altyapısını yeniliyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje artık tamamlanma aşamasına geldi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de Selendi’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Aydınyer’e, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Kemal Anaç, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, Şube Müdürü Kadir Bahadır Zeybek, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Önder Baştürk, MASKİ İlçe Şefi Uğur Akıncı, teknik personel ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti. Aydınyer, Selendi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Akkoç ile de görüştü. MASKİ İlçe Şefliğinde teknik ekiple bir toplantı da gerçekleştiren Aydınyer, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Selendi tarihinin en büyük altyapı yatırımında artık sona gelindiğini ifade etti.

Manisa’nın en doğusunda yer alan Selendi’ye yapılan altyapı yatırımı çerçevesinde çalışmaların tamamlandığı noktalarda üstyapı çalışması yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Büyükşehir ve MASKİ, dört bir koldan Selendi’nin modernizasyonu için çalışmalarını sürdürüyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan büyük altyapı dönüşümü esnasında kazı çalışmaları sırasında çıkan eski borular da ilçe merkezinde sergileniyor. Aydınyer de ilçe merkezinde kurulan stanttaki eski-yeni boruları inceledi.
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Selendi’de 150 milyon TL’lik bir yatırım yapıyoruz. İlçe merkezindeki ikinci etap çalışmalarımız çerçevesinde 38 kilometre içme suyu, 39 kilometrelik kanalizasyon, 7 kilometre de yağmur suyu hattı döşediğimiz iş artık noktalanmak üzere. Projemiz çerçevesinde 10 bin eşdeğer nüfusa hitap edecek bir atıksu arıtma tesisi de inşa ettik. Geçtiğimiz yıllarda Selendi merkez 1. etap altyapı işimiz çerçevesinde 12 milyon TL yatırımla 28,5 kilometre altyapı çalışması gerçekleştirmiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz. Selendi ilçemize yaptığımız yatırımların hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Ali Gözen