Haberler

Vali Özkan gazetecileri kabul etti

Manisa Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, geçtiğimiz ay içerisinde Manisa’daki görevine başlayan Vali Vahdettin Özkan’a ‘hoş geldin’ ziyaretinde bulundu

Abone Ol

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Konya’dan Manisa’ya atanan Manisa Valisi Vahdettin Özkan, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Vali Özkan, bu kapsamda Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette konuşan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, ilk olarak Vali Özkan’a kentteki görevinde başarı diledi.

Filizkan, “Sayın Valimize hoş geldin demek için ziyaret ettik. Manisa’mız her anlamda gelişen ve büyüyen bir şehir. Bu gelişime Sayın Valimizin de katkısının büyük olacağından hiç şüphemiz yok. Biz de Manisa’da görev yapan gazeteciler olarak zor şartlar altında da olsa görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Kentimizin gelişiminde bizim de katkımız olacağı herhangi bir konuda elimizi taşın altına koyacağımızın bilinmesini isteriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Valisi Vahdettin Özkan da yerel basının demokrasinin vazgeçilmezleri arasında olduğuna vurgu yaptı. Vali Özkan, Manisa için çalışacağını ifade ederek, bu çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında yerel basının aracı olacağını sözlerine ekledi.