Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, önceki Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın birinci derece yakınlarına, bazı yardımcılarına ve yandaşlarına ücret alınmaksızın bir oda tahsis ettiği bilgisinden yola çıktıklarını, soruşturma açtıklarını söyledi.  

Mazlum Nurlu, videolu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  
“Göreve geldikten sonra Salihli Belediyesi Kurşunlu Kaplıca Tesislerimizde yaptığımız incelemelerde, şatafatlı bir şekilde döşenmiş ve önceki Belediye Başkanı Z.K ‘nın birinci derece yakınlarına, bazı yardımcılarına ve yandaşlarına ücret alınmaksızın bir oda tahsis ettiği bilgilerinden harekete geçerek Kurşunlu tesislerimizdeki 303 numaralı odamızı konaklama hizmeti satışı dışında tutarak, Güzel Salihli’mize yıllardır kaynak ve gelir elde etmek yerine, 303 numaralı odayı iki dönem 10 yıl boyunca kendi aile yakınlarına ve yandaşlarına ücretsiz olarak kullandırdıklarını tespit ettik.
Halka hizmet etme ve gelir amacından uzak tutulan bu oda, kamu kaynaklarının ve mahrum kaldığımız gelirlerin özel zevkler için israf edildiğini açıkça gösteriyor. Belediyenin kaynakları birilerinin ve yakınlarının şahsi konforları için değil halkımızın hizmetinde olmalıdır. Belediyemizin gelir bütçesine girmesi gereken, ancak basiretsiz bir anlayış ve keyfiyetle peşkeş kalemine atılan bu tür suistimallerin her zaman karşısında olacağız.”

24 yıl hapis cezası vardı, yakalandı! 24 yıl hapis cezası vardı, yakalandı!

Editör: İclal Çiçek