Soma Eğitim Gönüllüleri Derneği üyesi Naciye Kaya yaptığı açıklamada, "MasterChef Türkiye çekimlerinin Manisa'da yapılacağının duyurulmasının ardından her ilçeden bir kişinin programa katılması istenmiş.  Soma Belediye Başkanımız Sercan Okur beyde  Soma adına jüri üyesi olarak bana böyle bir teklif sundular. İlçemiz Soma'nın adını Türkiye'nin en çok izlenen yarışmasında duyurmak ve Somamızı orada temsil etmek benim için çok büyük onur verici bir durum oldu.  Bu yüzden Belediye Başkanımız Sercan Okur Bey'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

Soma yangını büyük ölçüde kontrol altında: Kahraman ekip yorgunluktan bitap düştü Soma yangını büyük ölçüde kontrol altında: Kahraman ekip yorgunluktan bitap düştü

Manisa’daki programın düzenlenmesinde emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e de teşekkür eden Kaya, yarışmacıların Manisa’nın yöresel yemeklerini hazırladığını ve bu yemekleri tadarak puan verdiklerini dile getirdi. Kaya, "Çok güzel bir yarışma oldu, emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Editör: İclal Çiçek