Manisa FK, Armin Hodzic'i kiralık olarak kadrosuna kattı Manisa FK, Armin Hodzic'i kiralık olarak kadrosuna kattı

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Şehzadeler Belediyesi ilçedeki okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi için seferber oldu.

Belediye ekipleri, okul bahçelerinde kapsamlı bir bakım çalışması yürüterek, ot biçme işlemleri gerçekleştirdi. Ayrıca, okul bahçelerinde bulunan bank ve kamelyaların tamiratları da yapıldı.

Engelli öğrencilerin okullara erişimini kolaylaştırmak amacıyla, engelli rampası bulunan  okullarda engelli rampasına özel bir bakım çalışması yapıldı. Bu çalışmalar, okulların yeni eğitim-öğretim yılına en iyi şekilde hazırlanması için büyük bir titizlikle yürütüldü.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Eğitim bizim önceliğimizdir. Çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için elimizden gelen tüm desteği vermeye devam edeceğiz," ifadelerini kullandı. Belediye ekiplerinin, okulların açılmasına kadar çalışmalarını tamamlayarak öğrencilerin ve öğretmenlerin rahat bir eğitim dönemi geçirmelerini sağlamayı hedeflediği belirtildi.

Editör: İclal Çiçek