Hayırsever tarafından temin edilen kavunlar, Kırkağaç Belediyesi tarafından Roman Mahallesine getirildi ve mahalle sakinlerine dağıtıldı. Belediye ekipleri, kavunları tek tek vatandaşlara ulaştırırken, başkan Dönmez de etkinlikte hazır bulundu. Mahalle sakinleri, Başkan Dönmez’e ve hayırsevere bu anlamlı yardımları için teşekkürlerini sundu.

Başkan Üstün Dönmez’den Açıklama:

Manisa'da korkutan kaza! Kamyonet yat taşıyan tıra arkadan çarptı, sürücü yaralı! Manisa'da korkutan kaza! Kamyonet yat taşıyan tıra arkadan çarptı, sürücü yaralı!

“Gölmarmara'dan gelen bu güzel kavunlar, bir hayırseverin bizlere sunduğu değerli bir katkıdır. Bu yardımı, Roman Mahallemizdeki vatandaşlarımıza ulaştırmak ve onlara küçük bir mutluluk yaşatmak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Bu tür yardımların hem toplumdaki dayanışma ruhunu pekiştirdiğine hem de ihtiyaç sahiplerine umut verdiğine inanıyorum. Hayırseverimize ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her zaman toplumumuzun yanında olmaya ve bu tür güzel etkinliklerle destek olmaya devam edeceğiz.”

Editör: İclal Çiçek