Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden edinilen bilgiye göre, belediyeye ait megalight, tek ve çift yön led, Lcd, billboard, clp gibi reklam alanlarında mahalli idareler seçim sürecinde Cengiz Ergün tarafından seçim propagandası yapmak amacıyla yazılı ve görsel materyaller kullanılarak şahsi reklamı mahiyetinde kullanıldığı tespit edildi. 

Yapılan açıklamada, "Eski belediye başkanı Cengiz Ergün’ün, normal bir vatandaş gibi belediye gelirleri tarifesi ile belirlenen ücreti ödemek suretiyle belediye reklam mecralarını kullanması gerekirken, hem partisinin hem de kendisinin seçim reklamlarını ücret ödemeden belediye reklam meralarında yapmasının siyasi etiğe ne kadar uygun olduğu Manisa kamuoyunda takdirindedir" denildi. 

Manisa'ya sağanak yağış geliyor: Sıcaklık 4 derece birden düşecek! Manisa'ya sağanak yağış geliyor: Sıcaklık 4 derece birden düşecek!

Öte yandan Cengiz Ergün’ün neden olduğu iddia edilen kamu zararının tahsili için KDV dahil 1.053.270,82 TL ücret için gerekli yasal icra takibinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatıldığı bilgisi edinildi. 

Editör: İclal Çiçek