Zehir tacirlerine operasyon! Zehir tacirlerine operasyon!

Yunusemre Belediyesi tarafından bu yıl 8. 'si düzenlenecek olan Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine büyük ilgi bekleniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin büyük önem verdiği güreşlere Türkiye'nin dört bir yanından önemli isimler katılacak. Kırkpınar'ın ardından en büyük organizasyon olma yolunda büyük mesafe kat edilirken, bu yıl aylar öncesinden başlayan güreşler için hazırlıklar tamamlandı.

19-20 Ağustos tarihlerinde Ortaköy Er Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan yağlı güreş etkinliğine Manisa ve Türkiye genelinde çok önemli isimleri davet etmek için yola çıkan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin son durağı Spor Bakanlığı oldu.

22. Dönem TBMM Başkanı Bülent Arınç’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Çerçi, hem sportif faaliyetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi hem de Bakan Bak'ı Manisa'daki er meydanına davet etti.

“Başkan Çerçi sosyal medya hesabının yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Bülent Arınç ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek gençlerimiz için şehrimize kazandırdığımız ve kazandıracağımız projelerimizi anlattık. Kıymetli bakanımızı 19-20 Ağustos tarihlerinde Ortaköy Er Meydanı’nda düzenleyeceğimiz Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerimize yağlı güreşin simgesi olan kırmızı dipli mum eşliğinde davet ettik.”

Editör: Murat Yalçın