Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Edirne, Kırklareli, Bolu, Karabük, Ordu ve Hakkâri çevreleri ile Van’ın kuzey ve doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin, Kars ve Ardahan çevreleri ile Erzurum’un kuzey ve doğu ilçelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara’nın güneybatısı, Kuzey Ege, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun doğusunda kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

MANİSA KAVRULMAYA DEVAM EDECEK!

Manisa, bu Temmuz ayında kavruluyor. Hafta başından beri kentte hava sıcaklığı 40 derecenin üzerinde seyrediyor. Hafta sonu da aşırı sıcakların etkisi devam edecek. Yetkililer, vatandaşları sıcak çarpmasına karşı uyarıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak hava, sıcaklık 41°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 21 Temmuz 2024 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 22 Temmuz 2024 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 23 Temmuz 2024 Salı Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 40°.

En acı veda... İş kazasında hayatını kaybeden forklift operatörü son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı En acı veda... İş kazasında hayatını kaybeden forklift operatörü son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Editör: İclal Çiçek