Manisa’ya Konya Valisi Vahdettin Özkan atandı Manisa’ya Konya Valisi Vahdettin Özkan atandı

Aday adayları yaptıkları açıklamalar ve ziyaretlerle çalışmalarını seçmenlere anlatıyor. Ak Parti’nin iddialı aday adaylarından İbrahim Onaylı, bazı projelerini paylaşıyor. Onaylı, bugün sosyal medya hesabından yer altı müzesi projesinin görsellerini yayımladı. Onaylı: “Manisa’nın medeniyet tarihini geçmişten günümüze kadar anlatan bir yer altı müzesi… İçinde sergi alanı bir fuaye de var.” sözleriyle anlattı.

Onaylı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Vizyon projelerimizle geçmişe vefa geleceğe umuduz biz... Projemizin adı Zaman Tünelinden Medeniyet Tarihine… . Manisamıza, Şehzadeler ilçemize yakışır.” dedi.  

Şehzadeler ilçesinin tarihi ve kültürel yapısının ön plana çıkarılması gerektiğine vurgu yapan İbrahim Onaylı, önceki gün de Atlantis çalıştayı fikrini ortaya atmış ve şunları söylemişti: “Atlantis çalıştayımızla hakkında 25.000 kitap yazılan Atlantis’le ilgili Şehzadelerimizin dünyaya tanıtılması noktasında bir dönüm noktası olacağını düşüyor, biliyoruz. Konuyla ilgili yapılan videolar milyonlarca kez izleniyor Youtube’da… Biz kültürel zenginliklerimizi tarihsel avantajlarımızın farkındayız.”  

Editör: Murat Yalçın