Kaza Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sarp Ege Çakır (17) idaresindeki 45 ANF 135 plakalı motosiklet Ali Rıza Caddesi üzerinde seyir halindeyken cadde üzerinde bulunan çapraz park alanına yanaşmaya çalışan Ata Ö. (26) idaresindeki 45 AKJ 767 plakalı otomobile ardından park halindeki 45 ACF 261 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle beton zemine düşen motosiklet sürücüsü Sarp Ege Çakır ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Çakır, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Jandarma şüphelendi, üzerinden uyuşturucu çıktı! Jandarma şüphelendi, üzerinden uyuşturucu çıktı!

OSMAN ÇAKIR’IN OĞLU 
Talihsiz gencin ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Eğitim camiasının tanınmış ismi beden eğitimi öğretmeni Osman Çakır ve ailesi de biricik oğulları Sarp Ege’yi kaybetmenin acısını yaşıyor. Öte yandan sosyal medyada çok sayıda paylaşım ve taziye mesajı yayımlandı. İşte onlardan bir kaçtanesi: 

Ziya çiçek
Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni değerli dostumuz ve Manisa'nın gülen yüzü Osman Çakır'ın oğlu, okulumuzun bu yıl mezunu Sarp Ege Çakır geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Manisa Lisesi ailesinin başı sağ olsun. Cenazesi Çarşamba günü öğle namazında Hatuniye Camiide kalkacaktır.

İsmail Kök
Sarp Ege maalesef ki maalesef artık aramızda değil. Bugün geçirdiği elim bir kazada Manisa Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Osman Çakır kardeşimizin çiçek gibi biricik evladını kaybettik. Cenaze namazı yarın 21 Ağustos öğle namazında Hatuniye camiinde yapıldıktan sonra Kırtık mezarlığında defnedilecektir.

Karaağaçlı Pomakspor
Karaağaçlı’mızda uzun yıllar öğretmenlik yapmış, takımımızın antrenörlüğünü yapmış Osman Çakır’ın, oğlu Sarp Ege Çakır trafik kazasında yaşamını yitirmiştir. Ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Cenazesi öğlen namazında Hatuniye camisinde kılınacaktır.


 

Editör: Murat Yalçın