Yerel seçimlere aylar kala beklenen bir gelişme yaşandı. Son genel seçimde CHP listelerinden Muğla’da milletvekili seçilen Selçuk Özdağ, bugün Manisa’ya gelerek bir basın toplantısı düzenledi. Millet İttifakı’nın 14 ve 28 Mayıs seçimlerini kaybettiğini vurgulayan Özdağ, “Muhalefet partilerine sesleniyorum. Muhalefet partileri belde belde, ilçe ilçe, il il ve büyükşehir büyükşehir ayrı ayrı masaya yatırıp birlikte karar vermeleri gerekiyor.  30 yıllık bir siyasetçi olarak söylüyorum. Burada muhalefet akıllı olmaz, muhalefet burada beldeleri, ilçeleri, illeri, büyükşehirleri ayrı ayrı değerlendirmezse, demokratlar, Türkiye’yi sevenler bir araya gelmezse kaybederler. Bundan sonra Türkiye muhalefetsiz kalır, ağır bedeller öder” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2019 seçimlerinde kendisine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu ifade ettiğini iddia eden Özdağ, o dönemde yapılan ittifak sonrası Manisa’nın Cumhur ittifakı adaylığının Cengiz Ergün’e verildiğini söyledi.  Özdağ, “Bir seçime doğru gidiyoruz. Manisalılar bir değişime ihtiyaç var, 15 yıldır Manisa’yı yönetenler alt yapı ve üst yapı konusunda zayıf kalmış diyorsa biz o değişime varız. Muhalefet partileri bir aday çıkardığında o aday ben Cumhur ittifakı adayını yenerim diyorsa onu desteklerim. Şuan Manisa’dan Özgür Özel CHP Genel Başkanı, Erkan Akçay, Bahadır Yenişehirlioğlu grup başkanvekili ve bende grup başkanı olarak mecliste temsil ediyoruz. Benim dışında kazanacak kim varsa onu desteklemeye hazırım. Burada anketler beni gösteriyorsa, partiler beni gösteriyorsa buradan aday olmaya hazırım. Gelecek Partisi desteklemeye hazır, Saadet Partisi desteklemeye hazır. Ya burada 3 kişi yarışırız ya da 2 kişi yarışırız. Kaç kişi yarışırsak yarışalım Selçuk Özdağ vardır. Bütün belediyeleri birlikte hareket ederek almalıyız” dedi.

Yunusemre'den ücretsiz fizyoterapi hizmeti Yunusemre'den ücretsiz fizyoterapi hizmeti

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Gelecek ve Saadet Partisi olarak Manisa Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanacaklarını belirterek Selçuk Özdağ’ı Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Saadet Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı Ferman Yamanoğlu, “Toplumun herk kesiminin bir başkanlık beklentisi var. İnşallah bu müjdeyi sizden alırız” dedi.

Editör: Murat Yalçın