TİKTOK'TA PAYLAŞILAN MANİSA GÖRÜNTÜLERİ ESKİ ÇIKTI (TIKLA İZLE)

Tiktok’ta 23 temmuzda paylaşılan görüntüler ortalığı karıştırdı. Sosyal medyada tartışmalara neden olan görüntülerde Manisa’da çok sayıda kişinin yeniden seçim olması amacıyla yürüdüğü iddia ediliyor. Görüntünün üzerine “Manisa çıldırdı, Kemal’i istiyor. Yeniden seçim” başlığı yazıldı.

Görüntüler paylaşılınca birçok kişi yorum yaptı. A.l.m.i.l.a. isimli bir hesaptan paylaşılan görüntüleri izleyen Manisalılar ise şaşkına döndü. Manisa’da son günlerde böyle bir yürüyüş olmadığını ifade eden vatandaşlar görüntülerin paylaşımın altına görüntüler eski, insanların üzerinde kışlık giysiler var” diye yazdı:  Bazı vatandaşlar ise görüntülerin yeni olduğunu zannederek destek mesajları attı.

Sonbaharda Manisa bir başkadır Sonbaharda Manisa bir başkadır

Gerçek ise çok geçmeden ortaya çıktı. Görüntülerde insanların kışlık giysileri ve çevredeki bazı detaylar yürüyüşün eski olduğunu ortaya koydu. Söz konusu hesaptan ise 23 Temmuz 2023 tarihinde paylaşıldı.

Daha önceden çekilen ancak Tiktok’ta yeniymiş gibi paylaşılan görüntüler Manisa dışında da hareketliliğe neden oldu. Birçok kişi ve siyasiler “Manisa’da böyle bir yürüyüş mü oldu” diyerek yakınlarını aradı.

Editör: Murat Yalçın