Kredi kartlarından katkı payı alınmasını içeren düzenleme ertelendi Kredi kartlarından katkı payı alınmasını içeren düzenleme ertelendi

Yalım, Köfteci Yusuf'un şubesinin önünde yaptığı konuşmada, markaya yönelik iddiaları kesin bir dille yalanladı ve vatandaşları yerli girişime sahip çıkmaya davet etti.
"İFTİRALAR ASILSIZ, ÜRÜNLER HELAL"
Başkan Yalım, Köfteci Yusuf ürünlerinde domuz eti kullanıldığına dair iddiaların tamamen asılsız olduğunu vurguladı. "Adımın Özkan Yalım olduğu kadar net cevap veriyorum. Köfteci Yusuf ürünlerinde kesinlikle domuz ürünü yoktur," diyen Yalım, markanın helal standartlarına uygun üretim yaptığını belirtti.
Üç dönem milletvekilliği yapmış ve şu an Uşak Belediye Başkanı olan Yalım, Yusuf Akkaş'ı şahsen tanıdığını ve 43 yaşındaki bu genç girişimcinin sıfırdan başlayarak bugünkü başarısına ulaştığını anlattı.
"YERLİ MARKAMIZA SAHİP ÇIKALIM"
Yalım, Köfteci Yusuf'un 12.500'ün üzerinde kişiye doğrudan istihdam sağladığına dikkat çekerek, markanın ekonomik önemini vurguladı. "Birileri bu firmaya iftira atmaktadır," diyen Başkan, bu girişimlerin arkasında küresel fast food zincirlerine fayda sağlama amacı olabileceğini ima etti. Yalım, "Gelin kendi yerel markamıza, bugün McDonald's veya Burger King'i açtığı yerde onları diz çöktüren bu markaya sahip çıkalım," çağrısında bulundu.
Başkan Yalım, tüm vatandaşları Köfteci Yusuf şubelerinde gönül rahatlığıyla yemek yemeye davet etti.
 

Editör: Murat Yalçın