2 ay önce atanmıştı! Mehmet Astsubay şehit oldu 2 ay önce atanmıştı! Mehmet Astsubay şehit oldu

Haber: Ahmet ÜNSAL

Üç dönem Akhisar Belediye Başkanlığını üstlenen ardından da AK Parti Manisa İl Başkanlığı görevine seçilen Salih Hızlı’nın yakışıklı oğlu Mustafa Mert ile Akcin ailesinin güzel kızı Ceren’in görkemli düğününde nikahı CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek kıydı. Genç çiftlerin şahitliklerini ise 17 kişi üstlendi…

İstanbul yolu üzerinde bulunan Ramiz Park Düğün Bahçesindeki Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin düğün-nikah törenine siyaset-bürokrat ve iş dünyası ile seçkin davetli topluluğu katılım sağladı.

HIZLI ÇİFTİNİN MUTLULUĞUNA 17 KİŞİDEN GÜR SESLE ‘EVET’

Zülfiye –Mehmet Emin Akcin çifti ve Nergiz-Salih Hızlı çifti evlatları Ceren-Mustafa Mert Hızlı’nın mutlu gününe katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

Görkemli nikah törenin gerçekleştiği Ramiz Park Düğün Bahçesine seçkin davetli topluluğun tempolu alkışları arasında giren Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikah şahitleri de uzun süre konuşulacak isimlerden oluştu.

CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in kıydığı Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftinin nikahının şahitliklerini üstlenen 17 kişinin arasında Manisa Valisi Enver Ünlü, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal ile Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, siyasi partilerden, iş dünyasından isimler yer aldı.

CHP’li Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Başkan Yardımcısı Ali Kuyumcu, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner ve Cumhur İttifakının tüm üyelerinin katıldığı nikahta Ceren-Mustafa Mert Hızlı çiftini Akhisar’ın seçkin aile bireyleri yalnız bırakmadı.

Düğünde Ceren-Mustafa Mert Hızlı gece süresince biran olsun yerlerinde oturmadı…

Baba Salih Hızlı da düğüne katılan ve şehir dışında olmaları nedeniyle çiçek yollayanlara teşekkürlerini ifade etti.

Editör: Murat Yalçın