HABER: AHMET ÜNSAL 

Bir süredir çeşitli tartışmaların odağında olan Muradiye OSB’de beklenen seçim bugün Hilton Double Tree Otel'de üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi. 

MÜTEŞEBBİS HEYETİN GÖREVİ SONLANDIRILDI    
Kongrede divan kurulu Osman Kıvırcık’in istediği şekilde onaylandı. Daha sonra çok önemli bir oylama yapıldı. Muradiye OSB genel kurulunda müteşebbis heyetin statüsü oylamaya sunuldu. Genel kurulda müteşebbis heyetin görevinin sona ermesi yönünde oy çoğunluğu sağlandı. 82 üye müteşebbis heyetin görevine son verilmesi yönünde oy kullandı. 
Müteşebbis heyetin görevini devam ettirmesi yönünde oy kullananların üye sayısı 38'de kaldı. 
Böylece Muradiye OSB'nin yönetimi tamamen başkan ve yönetime geçti. 

Müteşebbis heyeti ile ilgili kararlar alındıktan sonra yapılan başkanlık seçimine geçildi. Seçimde 114 üye oy kullanırken 1 oy geçersiz sayıldı. 76 oy alan Osman Kıvırcık yeniden başkanlığa seçilirken, Ramazan Yıldız ise 37 oyda kaldı. 
Seçimin ardından bir konuşma yapan Muradiye OSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık, “Bugün bu salon Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili çok önemli bir karar verdi. İki karar vardı, bir tanesi bizim yönetimimizin tekrar devam etmesi, birisi de müteşebbis heyetin görevinin sonlandırılması. Bu ne demek oluyor? Artık Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, sanayicileri tarafından yönetilen bir organize sanayi bölgesi oldu. Seçim artık sona erdi. Biz daha önce olduğu gibi herkese eşit mesafedeyiz. Bütün sanayicilerimizle el ele, kol kola bölgemizi en iyi yere getirmek için hep birlikte çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Genişleme alanlarımızı en kısa sürede devreye alacağız. İsteyen sanayicilerimize, bize oy vermiş ya da vermemiş olsun buna bakmadan tahsilini yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bir aydır çok asılsız iddialarda bulunuldu ama burada cevabını verdiniz” dedi. 
Başkan Osman Kıvırcık’ın yönetiminde Fatih Çetin, Serkan Yurteri, Hikmet Güngör, İlkay Deha Kurutaç yer aldı.

Türkiye baz istasyonuna ihtiyaç duymayan telefon üretti Türkiye baz istasyonuna ihtiyaç duymayan telefon üretti


Editör: TE Bilişim