Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinde konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Başkan Zeyrek, ziyaretlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, konuklarına Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, tebrik ziyaretleri kapsamında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Başkan Ferdi Zeyrek, Garnizon Komutanı Piyade Albay Zeynel Abidin Alptekin, Selendi CHP İlçe Başkanı Selim Kurt ve CHP ilçe heyeti, Gediz Sulama Birliği Başkanı Levent Cankılıç ile Birlik Müdürü Rahşan Kılıç, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan ve CHP İlçe Başkanı Ferdun Sevenbige ile meclis üyelerini makamında ağırladı. Hayırlı olsun dileklerini kabul eden Başkan Zeyrek, ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.
İYİ PARTİLİ ADAYDAN ZİYARET 
Büyükşehir Belediyesi'nin servis ettiği haberde bir fotoğraf dikkat çekti. İyi Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, seçim sürecinde çok sert eleştirilerde bulunduğu Ferdi Zeyrek tarafından makamında kabul edildi. 
Fotoğraf karelerine her iki isim de güler yüzüyle yansıdı. Gürhan Özcan, seçim sürecinde o dönemde mevcut başkan olan Cengiz Ergün'den çok Ferdi Zeyrek'i yaptığı eleştirilerle hedef almıştı. Ziyaret, "Siyasette Dün Dündür Bugün de Bugün" sözünü bir kez daha akıllara getirdi. 
Herşeye rağmen her iki ismin olgun davranışı takdir topladı.

Hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Editör: Murat Yalçın