Ahırda çıkan yangında 2 inek telef oldu Ahırda çıkan yangında 2 inek telef oldu

Ak Parti’de kongre süreci öncesi teşkilatlarda büyük değişim yaşanıyor. Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Eyüp Oyit, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu.   
"Bayrağı devralacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun"
Oyit, Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı : “AK Parti, sıradan bir siyasi parti değil çağları aşan tarihi bir yürüyüşün vücuda gelmiş halidir. AK Parti'nin kadroları da sadece bugünün teşkilatları değil mazinin kutlu hayalini atiye taşımak isteyen nesillerdir. Ben de birçokları gibi küçük yaşlarımdan itibaren bir nefer olarak bu kutlu davaya hizmet etme şerefine erişenlerdenim.
Bugün geldiğimiz noktada bir yenilenme, yenilenerek geleceğe daha güçlü yürüme gerekliliğine inanıyorum. Bu sebeple karşılayacağımız günlerde yapılacak olan kongre sürecinde Yunusemre Gençlik Kolları Başkanlığı'na bir kez daha aday olmayacağımı belirtmek isterim. Kongre sürecinin daha sağlıklı yürümesi ve yenilenme kavramının anlamını bulabilmesi için bugün itibariyle Yunusemre Gençlik Kolları Başkanlığı'ndan istifa ediyorum. Bayrağı devralacak arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun dileklerimi sunuyor, zirveyi daha da yukarıya taşımalarını temenni ediyorum.

Kutlu davamıza bir nefer olarak hizmet etmeye devam edecek, yine yeri ve zamanı geldiğinde görev ve sorumluluk almaktan imtina etmeyeceğim.
"Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış ebed bizimdir!"
Saygılarımla.!”

Editör: Murat Yalçın