HABER-YORUM: MURAT YALÇIN 

“Bir dostu kaybettik… Mekanın cennet olsun Mehmet Baylan” diyordu Mehmet Güzgülü, 26 Mayıs’ta yaptığı paylaşımda… Güzgülü, üzüntüsünü paylaştığı o saatlerde aslında hastaydı. Ama sadece grip olduğunu zannediyordu. Hastalığı gittikçe ağırlaşınca birkaç gün sonra gittiği Manisa CBÜ Haftsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı. 

Teşhis konmuştu; Akut lösemi…

Ve Tedavi süreci başladı. Her gün acil kan ihtiyacı ilanları verildi. Dostları, ailesi, yakınları ona kan vermek için, onu hayatta tutabilmek için hastaneye koştu. Ancak hastalık öyle basit bir hastalık değildi. 

Ve bu sabah korkulan oldu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Mehmet Güzgülü son nefesini verdi.       

Manisa siyasetinde uzun yıllardır görev yapan Güzgülü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler Belediyesi meclis üyesi seçilmişti son seçimlerde.  

Manisa’da MHP’nin önemli isimleri arasında yer alan ve Manisa Büyükşehir Belediyesinde önemli görevlerde bulunan Mehmet Güzgülü, Manisa’da üç dönem belediye başkanlığı yapan Cengiz Ergün’ün de hep yanında olan bir isimdi. 

Manisa'da sıcaklık düşüyor Manisa'da sıcaklık düşüyor

Mehmet Güzgülü için bugün ikini namazının ardından Hatuniye Camii’nde cenaze töreni düzenlenecek.

ÖZGÜR ÖZEL DE CENAZE TÖRENİNE KATILACAK 

Mehmet Güzgülü’nün vefat haberi Manisa’da büyük üzüntüyle karşılandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de cenaze törenine katılacağını açıkladı.  

Cengiz Ergün de bir paylaşımda bulunarak,”15 yıl kader birliği yaptığım çok değerli dostum, kardeşim Mehmet Güzgülü’yü kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.  

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek ise “Tedavi görmekte olduğu Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Manisa'da uzun yıllar siyasetin içinde bulunan, Manisa Büyükşehir Belediyesi MHP Meclis Üyesi Sn. Mehmet Güzgülü'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.” paylaşımını yaptı. 

Manisahaberleri.com’da köşe yazıları da yazan Mehmet Güzgülü, Manisa gündemi ve şehrin sorunlarıyla ilgili oldukça duyarlı bir kişiliğe sahipti.

Ölümüyle herkesi yasa boğan Mehmet Güzgülü’ye Allah rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz…

Editör: İclal Çiçek