Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu, Hakkari çevreleri, Van'ın doğusu, Ağrı'nın güneyi, Kastamonu'nun güney ve doğusu, Çorum'un kuzeyi ve Amasya'nın batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının artışını sürdürerek ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

MANİSA'DA SICAKLIK 8 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, aşırı sıcak hava Manisa'da Cuma gününe kadar etkisini sürdürecek. Kent genelinde ise Cumartesi günü sıcaklık 8 derece birden düşecek.

Manisa'da yarın yarı maraton var: Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Manisa'da yarın yarı maraton var: Hangi yollar trafiğe kapalı olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: 13 Haziran Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 43°. 14 Haziran 2024 Cuma Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 41°. 15 Haziran 2024 Cumartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°. 16 Haziran 2024 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°. 17 Haziran Pazartesi Manisa hava durumu sıcak hava, sıcaklık 38°.

Editör: İclal Çiçek