Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: "Örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin" Bahçeli'den Öcalan'a çağrı: "Örgütünün tasfiye edileceğini tek taraflı ilan etsin"

Bilgin, sosyal medyada yaptığı açıklamayla göreve başladığını duyurarak şu ifadeleri kullandı:

“Değerli hemşehrilerim, Genel Başkanım Özgür Özel ve B.Şehir Belediye Başkanımız Ferdi Zeyrek ayrıca İl Başkanımız İlksen Özalper tarafından görev şahsıma tevdi edildi. Bana güvenleri için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 15.10.2024 Salı günü Uğur Mumcu Parkı içindeki Muhtarlık İşleri Şube Müdürlüğü'nde göreve başlayacağım. Geçmiş beş yıllık dönemde nasıl birlikte çalıştıysak aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Saruhanlı’mızın hak ettiği hizmetleri CHP İlçe örgütü Ferdi Zeyrek başkanımızın destekleriyle en üst seviyeye çıkaracağız. Talihsiz bir yol kazası sonucu yerel seçimlere giremedik. Hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah 2029’da meşale ve havai fişekler ile emanet ettiğimiz belediyemizi hep birlikte geri alacağız.”

Öte yandan Bilgin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörlüğü'nde göreve başladı. Vatandaşların tebriklerini kabul ederek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Editör: İclal Çiçek