Narin nasıl öldürüldü? Narin'in ölüm nedeni belli oldu Narin nasıl öldürüldü? Narin'in ölüm nedeni belli oldu

Ali İhsan Çiftçi - Mehmet Pamuk
İZMİR  (İHA) - Olay, dün saat 23.00 sıralarında Konak ilçesine bağlı Basmane mahallesi 1296 Sokak'ta bir otelde meydana geldi. Edinilen etkilere göre çiçekçilik yapan anne Gönül Uğraş, 21 Haziran Cuma akşamı 4 çocuğu ile birlikte konaklamak için bir araya geldi. Çocuklarıyla geceyi geçiren anne, dün sabah saatlerinde 2 çocuğu da yanında alarak eczaneye ilaç almaya gitti ve bir daha iyi geri dönmedi. Diğer iki çocuğu Ege (14) ve Handan Uğraş (12) ise hastanede kaldı. Daha sonra Ege, öğle saatlerinde otelde bulunan ortak lavaboyu kullanmak için giriş kata indi ve bir süre sonra tekrar yukarı çıktı. O sırada otelde çalışan karşılama görevlisi Z.Ö. gece saatlerinde odalar kontrol etmek üzere yukarı çıktı. Görevli Z.Ö., Uğraş'ın ailesinin kaldığı odayı kontrol ettiği esnada iki kardeş Ege ve Handan'ı hareketsiz şekilde yatakta yatarken buldu. Z.Ö.'nün ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin otel odasında yaptığı incelemeler sonucunda iki kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. İki kardeşin cenazeleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılarak  İzmir  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Gıda zehirlenmesi şüphesi
Olayla ilgili geniş kapsamlı çalışmaya başlayan  İzmir  Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, anne Gönül Uğraş'ın hayatını aldı. Uğraş'ın konuşmasında, çocuklarıyla bir gün önce tedavi girişimleri, yakın bölgedeki konserve balık ve açık kek alıp verme yemekleri, sabah saatlerinde ise annenin kendisini kötü hissetmesi üzerine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittiği, orada kalanlar tarafından deneyimlendiği öğrenildi.
İki kardeşin kesin ölüm nedeni ise,  İzmir  Adi Tıp Kurumunda ototopsının ortaya çıkacağına göre belli olacak. Olayla ilgili soruşturma soruşturması sürüyor.

Editör: Murat Yalçın