İtalya'dan Tuzla'ya seyir halinde olan kuru yük gemisi Çanakkale Boğazı Kepez önlerinde makine arızası yaptı.ÇANAKKALE (İGFA) - Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İtalya’dan Tuzla’ya seyir halindeyken Çanakkale Boğazı Kepez önlerinde makine arızası yapan BURAK isimli 105 m boyundaki kuru yük gemisi için Çanakkale GTH Merkezi harekete geçti.

Bin 381 engelli öğretmen ataması netleşti... Engelli adayların öğretmenlik için ilk başvurusu 24 Şubat'ta Bin 381 engelli öğretmen ataması netleşti... Engelli adayların öğretmenlik için ilk başvurusu 24 Şubat'ta

Gemi, Çanakkale GTH Merkezi koordinasyonunda, kılavuz kaptan eşliğinde TÜRKELİ ve KURTARMA-18 Römorkörleri refakatinde Karanlık Liman’a demirledi.

Kaynak: igf