Ahmet ÜNSAL/Manisa


    Manisa’daki iş, siyaset, hukukçuları buluşturan Arena düğün mekanındaki Avukat Yağmur İzci ile Avukat Yılmaz Sait Yücel çifti gökyüzünü renklendiren havi fişekleri altında salona giriş yaptı.
   
BAŞKAN ZEYREK;  “SİZDEN BİRİLERİ GİBİ ÇOCUK SAYISI İSTEMİYORUM. MUSTAFA KEMAL’İN ASKERLERİ GİBİ ÇOCUKLAR YETİŞTİRMENİZİ İSTİYORUM”

Yağmur-Yılmaz Sait Yücel çiftinin nikahına kız tarafı şahidi olarak katılması beklenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hukukçu kızı İpek Özel’in Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesindeki mezuniyeti nedeniyle nikaha katılamadı.
Özel, çiftleri yolladığı telgrafı ile mutluluklar diledi.  

CHP li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in nikahı kıydığı Yağmur-Yılmaz Sait Yücel çiftinin şahitliğini ise 9 kişi üstlendi.

Çiftlerin nikahı kıyarken çiftlere öğütlerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek; “Sizlere birilerinin söylediği gibi şu kadar çocuk yapın demeyeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum ki Mustafa Kemal’in askerleri gibi çocuklar dünyaya getirin.” Söylemlerinde bulundu.

Yağmur-Yılmaz Sait Yücel çifti evlilik öncesindeki mesleki birlikteliklerini ömür boyu hayat yolculuğuna taşırken çiftlerin şahitliklerini ise CHP li Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Manisa Jandarma İl Komutanı Tuğ General Zafer Tombul, Genç Sanayici Koran Çertürk, genç siyasetçi Gözde Aytaç ve yakışıklı oğlu Ertuğrul Aytaç,Gizem Cantimur,Ebru Karalar ile İlayda Ay üstlendi.

Minik Aytaç’ın “Sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum” sözleri düğüne katılanlarca dakikalarca alkışlandı.
Düğüne katılamayanlar yolladıkları çiçeklerle Arena Kır düğün mekanını çiçek bahçesine dönüştürdü.

Haydar-Tülay İzci ve Besim-Keziban Yücel çifti çocuklarının düğününe katılanlarla tek tek yakından ilgilenirken çiçek yollayanlara teşekkür ettiklerini belirttiler.

Yunusemreli muhtarlar Bedriye Pehlivan'la yola devam dedi Yunusemreli muhtarlar Bedriye Pehlivan'la yola devam dedi

Editör: İclal Çiçek