Ak Parti’de adaylığı kesinleştikten sonra çalışmalara başlayan Yavuz Kurt, Manisa’da sahaya indi, çalışmalara hızlı başladı. Şehzadeler için aday adayı olan Ahmet Tonguç’u ziyaret eden Yavuz Kurt, “AK Parti Şehzadeler Kurucu İlçe Başkanımız, Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı değerli dostum Ahmet Tonguç başkanımızı çalışma bürosunda ziyaret ettim.
Samimiyetinden ve nezaketinden dolayı kıymetli başkanımıza teşekkür ediyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Biz hep birlikte Şehzadeleriz.” İfadelerini kullandı.  
Yavuz Kurt, son birkaç gün içinde Ak Parti İl teşkilatı, MHP Şehzadeler İlçe teşkilatı başta olmak üzere sivil toplun kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi. Kurt’un ziyaret ve paylaşımları söyle:     

Muradiye’de otomobil su kanalına devrildi Muradiye’de otomobil su kanalına devrildi

ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ 

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, esnaf ve sanatkarımızın finansman kaynağı olan kooperatiflerimizin şehrimize katkısını önemsiyor, Kooperatif Başkanı Recep Çınar'a ev sahipliği ve paylaşımları için teşekkür ediyorum. Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum.

MHP İLÇE TEŞKİLATI 
Vatan, millet, devlet diyerek kardeşlik ittifakı yaptığımız #Cumhurittifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Başkanlığında yol arkadaşlarımızla buluştuk.
Hep var olsun birliğimiz

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI 
İl başkanımız Salih Hızlı ve kıymetli yöneticilerini ziyaret ettik.
Gün boyu eklenerek büyümenin heyecanı ve eve, evin büyüğüne varmanın huzuruyla girdiğimiz kapının ardında bizleri muhabbetle karşılayan kardeşlerime teşekkürler.

MANİSA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI 
Meslek gruplarını temsilen; sosyal yardımlaşma ve dayanışma başta olmak üzere pek çok konuda esnafımızın sorularına cevap, sorunlarına çözüm noktası olan odamızda Başkanımız Bahattin Akyüz’le bir araya geldik.
Ev sahipliği ve paylaşımları için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.

VATANDAŞ ZİYARETLERİ 
İçilen çayları demlendiren, yapılan sohbetleri şenlendiren, şehrimizin sokaklarına hayat veren esnaflarımıza teşekkür ediyor, hayırlı işler diliyorum.

Editör: Murat Yalçın