Manisa’nın Akhisar ilçesi art arda depremlere sahne oldu. İlk deprem Bünyanosmaniye Mahallesinde meydana geldi. Manisa merkez ve çevredeki ilçelerde de hissedilen deprem saat 14.22’de meydana geldi. Depremin büyüklüğü 4.0.  İkinci deprem ise Hamidiye mahallesinde meydana geldi, büyüklüğü ise 3,4.  
Depremlerin ardından belediye başkanlarından açıklamalar geldi. 

Feci kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmişti! Olay yerinden ilk görüntüler Feci kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetmişti! Olay yerinden ilk görüntüler

ZEYREK: TEYAKKUZDAYIZ 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Akhisar'da meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olası tüm olumsuzluklara karşı teyakkuz halindeyiz.” Diye konuştu. 

Akhisar’daki 4.0 büyüklüğündeki deprem ve 3.4 büyüklüğündeki artçı sarsıntılar sonrasında bir açıklama da Besim Dutlulu yaptı.

Depremlerden sonra Besim Dutlulu, durumun incelendiğini belirterek, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Mahalle muhtarıyla yapılan görüşmede herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı bilgisi alındı.

Dutlulu, yaptığı açıklamada, “Merkez üssü Akhisar’ımızın Bünyaniosmaniye Mahallesi olan 4.0 büyüklüğündeki deprem ve hemen ardından Hamidiye Mahallemizde meydana gelen 3.4 büyüklüğündeki 2 depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. 

Mahalle muhtarımızla yaptığım görüşme sonucu herhangi bir sıkıntının olmaması bizleri mutlu etti. Allah daha büyük afetlerden hepimizi korusun.” İfadelerini kullandı.

Editör: İclal Çiçek