Köprübaşı ilçesinde uzun yıllardır esnaflık yaparak hane gelirine katkı sağlayan 49 yaşındaki Nazmiye Ertem, 10 parmağında 10 marifet dedirtiyor. 2 yıl önce ilçenin merkezinde açtığı adına da Açık Adres ismini verdiği kafeteryada özel sunum Türk kahvesiyle müşterilerinin beğenisini topluyor.

Kahvenin yanında özel kurutulmuş gül ve süslerle göze de hitap eden Nazmiye Ertem, bu özel kahveyi kendi spesiyali olarak tanımlıyor. 

Manisa'da motosiklet ile cipin çarpışma anı kamerada: 2 yaralı Manisa'da motosiklet ile cipin çarpışma anı kamerada: 2 yaralı

Sadece kahvesiyle değil, çay, içecek, pasta ve dondurma çeşitleriyle de ilçe halkına hizmet veren kafeterya, ilçe halkının vatandaşların nefes aldığı bir noktada yer alıyor.

SABAH VE AKŞAM SERVİS ŞOFÖRÜ    

Nazmiye Ertem kafeterya işletmeciliğinin yanı sıra servis aracı da kullanıyor. Önce ehliyetini ardından da SRC belgesini alan Ertem, yaklaşık 11 yıldır ilçe merkezinde servis sürücülüğü yapıyor. Ertem, tek kadın sürücü olarak dikkat çekiyor. Tarımla da uğraşan Nazmiye Ertem, bu çabasıyla kadınlara örnek bir profil çiziyor.

Editör: Murat Yalçın