Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya platformu Instagrama getirilen erişim engeline ilişkin, platform temsilcileri ile bugüğn öğleden sonra bir araya geleceklerini açıkladı.

Instagram'a erişim engeli: Yasak ne zaman kalkacak? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama Instagram'a erişim engeli: Yasak ne zaman kalkacak? Bakan Uraloğlu'ndan açıklama

Sosyal medya hesabı "X" üzerinden paylaşımda bulunan Uraloğlu, "Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Uraloğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Katalog suçları çerçevesinde uyguladığı politikalar karşısında erişim engeli getirdiğimiz sosyal medya platformu Instagram yetkilileri ile geçtiğimiz hafta bir görüşme yapıldı. Gerçekleştirilen görüşmede; Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetlerimiz iletildi. Bugün kendileri ile öğleden sonra yeniden bir araya gelinilecek. Taleplerimizin karşılanması hususunda gereğini yapacaklarını umuyor; olumlu gelişmelerin olmasını bekliyoruz."

Editör: İclal Çiçek