Son 3 ayda üyelerinin ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalara ağırlık veren Manisa Gazeteciler Cemiyeti (MGC),  bu sefer bir eğitim kuruluşu ile işbirliği protokolü imzaladı. Verimli eğitim çalışmları ile bilinen; Manisa Spil Fen Bilimleri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi  ile Manisa Gazeteciler Cemiyeti arasında, indirimli eğitim protokolü imzalandı. 
MGC Başkanı Önder Aydın ile Manisa Spil Fen Bilimleri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi Kurum Müdürü Samet Bıçakçı arasında imzalanan protokol kapsamında; Manisalı gazeteciler vetüm yakınlarına,  kurumda sunulan tüm eğitim hizmetlerinde  yüzde 40 indirim sağlanacak.


Protokol imza törenine MGC Başkanı Önder Aydın’ın yanı sıra; Başkan Vekili Ersan Erdoğan, Yönetim Kurulu üyesi Nurgül Yılmaz, Denetim Kurulu Üyesi Hüsamettin Edebali ile MGC üyeleri; Ahmet Bayram ve Aykut Yenicağ da katıldı. 


  Gazetecileri, onurlu toplum denetçileri olarak tanımlayan Kurum Müdürü Samet Bıçakçı,

“Gazetecilerin  çok çalıştıklarını ve az kazandıklarını bilen bir öğretmenim. Yaptığı haberler ile topluma yön veren, halkın  bilgilendirilmesini sağlayan onurlu gazeteciler için ne yapabileceğimi sordum kendime. En azından, çocuklarının eğitimlerine katkı sağlayabileceğimizi düşündüm. Bu nedenle bugün burada, bu protokolü imzalıyoruz.” dedi. 

Yılın sağlık çalışanı Güner hemşire! Yılın sağlık çalışanı Güner hemşire!


 
PROTOKOL 6,7 VE 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNİ KAPSIYOR
 
Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile yaptıkları protokolün içeriğini ve kapsamını anlatan  Kurum Müdürü Samet Bıçakçı;

“Bu protokolün amacı, gazetecilere ve ailelerine bir eğitim desteğidir. Manisa Gazeteciler Cemiyetinin üye ve üyelerinin yakınlarına, akrabalarına veya MGC referansı ile kurumumuza başvuran herkese; kurumumuz Manisa Spil Fen Bilimleri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi,  tüm eğitim hizmetlerinde yüzde 40 oranında indirim yapacaktır.  Protokol; 2025-2026 Eğitim/Öğretim yılı kapsıyor ve 6,7 ve 8.sınıf öğrencileri için düzenlenecek.  Protokol yeniden talep edilmesi halinde, oranlarda güncelleme yapılarak her yıl tazelenecek. Tüm eğitim planı ve programının  Manisa Spil Fen Bilimleri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi olarak biz hazırlayacağız. Ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne sunacağız. Cemiyet tarafından onaylanırsa da uygulamaya koyacağız. Protokolün amacına yönelik olarak; diğer etkinlik, faaliyet ve projelerin de yürütülmesini sağlayacağız. Eğitimlerin teorik ve pratik kısımlarını, yine biz kurum olarak üstleneceğiz. Manisa Gazeetciler  Cemiyeti üyesi ve yakınlarını kurumumuza kayıt yaptırmaya bekliyoruz. Kayıt yaptırmak isteyenler  0544 498 21 25’i arayıp; uzman öğretmenlerimiz ile özel eğitim planlamasını yapmak üzere, randevu oluşturabilirler. Protokolümüz hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. 
 

“EĞİTİMDE 40 İNDİRİM ALMAK BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ”
 
Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Önder Aydın ise eğitime çok önem verdiklerini  ve konuda  her türlü protokole veya işbirliğine açık olduklarını ifade ederek,

“Bizim mesleğin ana temeli zaten bilgiye dayanıyor. Ancak bilgili olunursa, mesleğimiz doğru yapılabilir. Bu nedenle, eğitime ve bilgi kazandırılmaya yönelik her türlü işbirliğine açığız. Şimdi bu protokol ile aramızda çocuğu veya yakını;  6,7, 8.sınıfta olan meslektaşlarımız yüzde 40 oranında indirimden yararlanacak. Günümüz şartlarında eğitim için harcanacak olan paradan, yüzde 40 indirim almak bizim için çok kıymetli. Cemiyet olarak her alanda olduğu gibi eğitim alanında da üyelerimize ve yakınlarına sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz. Bu nedenle  Manisa Spil Fen Bilimleri Sosyal Etkinlik ve Gelişim Merkezi ile yaptığımız bu protokole çok önem veriyoruz. Bu imkanı sağladığı için değerli hocamız Samat Bıçakçı ve  kurumun tüm eğitim kadrosuna teşekkür ediyorum.Protokolümüz  MGC üyelerine ve yakınlarına hayırlı olsun.” diye konuştu.

Whatsapp Image 2025 03 16 At 15.34.08Whatsapp Image 2025 03 16 At 15.34.09Whatsapp Image 2025 03 16 At 15.34.08 (1)